♥ Társkeresés - Ingyenes chat ♥

Pest : Find your soulmate for free on Proximeety.co.uk - 1


Nem : Férfi
Kor : 49
Horoszkóp : Halak
Lakik : Pest
Szöveg leírás :
Szia, Endre vagyok, gyermektelen, nőtlen. A hobbim, az akvarisztika, a súlyzózás inkább életforma. Ez a "sport", tényleg része az életemnek, a mindennapjaimnak.
Sok mindent szeretek, nem is érzem úgy, hogy fel tudnám sorolni, hiszen valami úgy is kimaradna. Magamat tájékozottnak érzem, kevés az a téma, amihez nem tudok hozzászólni (ilyen pl. a celeb világ). Ha feloldódok, akkor (sajnos) igen bőbeszédű tudok lenni. Nem locsogok, sok a mondanivalóm. Szeretem a vicceket, és ez veszélyes fegyver, hiszen a humor kétélű penge! Hazudnék, ha azt állítanám, hogy még senkit sem bántottam meg vele, de ha történt is ilyen, soha nem volt szándékos!
Sajnos ebben a korban már a legtöbbünknek van valami"múltja", tudom, hogy a bizalmat ki kell érdemelni, és az hosszú idő. Tudom, és el is fogadom! Nem ugrunk már fejjel a falnak, de valamennyi bizalmat meg kell hitelezni, hogy valami komoly dolog kialakulhasson. Nekem is vannak nő nemű ismerőseim, még barátaim is, neked is biztosan vannak a környezetedben férfiak, és ez nem szabad, hogy zavarjon! Én nem vagyok féltékeny, Te se legyél! Ha ezen az oldalon vagyunk, akkor nem valószínű, hogy a környezetünkből sikerül választani társat!
Amit nem szeretek? Ebből kevesebb van, tőszavakban, a teljesség igénye nélkül: hazugság, hűtlenség, féltékenység, veszekedés, tunyaság, kövérség, nagy társaság, féktelen bulik... stb.
Biztosan sok fontos dolgot kihagytam, ha érdekel, kérdezd meg! A kérdésedre őszintén válaszolok (vagy nem válaszolok, de biztosan nem hazudok!), annyit kérek, hogy olyat kérdezz tőlem, amit Én is kérdezhetek Tőled!

Nem :
Kor : 29
Horoszkóp : Skorpió
Lakik : Pest
Szöveg leírás :
Sziasztok! :)
Nem :
Kor : 73
Horoszkóp : Ikrek
Lakik : Pest
Szöveg leírás :
evamaria13 vagyok.
INGYENES BEIRATKOZÁS
Email címed

A kívánt felhasználónév

Vàlassz egy jelszot

Ön

Keres

Születési dátumod


FacebookTwitter

1486