♥ Társkeresés - Ingyenes chat ♥

Társkeresés - Ingyen chat

MINDEN AMIT TUDNIA KELL A PROXIMEETY.HU-RÓL
ÉS AZ INTERNETEN VALÓ CHAT-RŐL ÁLTALÁBAN

Gyakran feltett kérdések:

- Mi a chat?
- Mik a céljaink?
- A filozófiánkról
- Hogyan csatlakozhat?
- Ez a honlap egy házasságközvetitő iroda?
- PROXIMEETY.HU-nak be kell tartania néhány szabályt
- A tagokra ez szintén vonatkozik, nekik is be kell tertani a szabályokat
- Hogy növelheti annak az esélyét, hogy megismerkedik valakivel?
- Ki nézheti meg a fotókat?
- Néhány tanács a kényelmes csevegéshez
- Tanács ahhoz hogyan tarthatja titokban a másra nem tartozó információkat
- Email és spam a PROXIMEETY.HU-n
- Társkereső szolgáltatás szemben a speed dating-vel


- Mi a chat?

Chat-egy olyan aplikáció amely lehetővé teszi számos, neten lévő tag azonnali társalgását egy olyan programon vagy weboldalon amelyen az üzenetek azonnal jönnek-mennek,  amelyekre egy vagy több felhasználó is válaszolhat .
PROXIMEETY.HU chat szolgáltatása a nap 24 órájában működik, bármely számitógépen kersztül, a tagok között akiknek van internetük (otthon vagy a munkahelyen) bárhol a világon.
A honlapunkon a magánbeszélgetés a leggyakoribb és legnépszerűbb, de az általános chat-en is sokan vesznek részt.

- Mik a céljaink? 

PROXIMEETY.HU a honlap használóinak azt a lehetőséget nyújtja, hogy internetes kapcsoltaikat bővithessék, új kapcsolatokat szerezve ezáltal ( baráti jellegű  vagy több ). PROXIMEETY.HU biztositja tagjai számára, hogy választhassanak a többi tag közül különböző kritériumok alapján( családi állapot, fényképek, érdeklődési kör stb.) a adatbázison szereplő profilok alapján,  igy megadva az esélyt ahhoz, hogy "hozzájuk illő" emberekkel beszélgethessenek.
Hamarosan meglátja, hogy a PROXIMEETY.HU-n eltöltött este során több baráttal hozhatja össze a véletlen mint ha egy bárban vagy éjszakai klubban  lenne. Mostantól az internetes társkeresés a legegyszerűbb, legolcsóbb és legmodernebb módja az IGAZI megtalálásának.
Tagjaink legnagyobb része egyedülálló és  ugyanaz a  céljuk:
-hogy jól érezzék magukat a másokkal való beszélgetés során
-hogy új ismerősöket szerezzenek, akikkel randevúznak is
-hogy megtalálják életük párját!

- A filozófiánkról...

Az adatbázisunkon lévő tagok száma napról-napra nő.....de PROXIMEETY.HU  nem egy "gyár".
Épp ellenkezőleg, a mi célunk az, hogy az interneten járókat bemutassuk egymásnak, összehozzuk őket egy bensóséges, biztonságos, szabad környezetben.
- PROXIMEETY.HU nem egy szex-közvetitő, hanem egy eredeti chat és társkereső szolgáltatás, amely nyitott a nagyközönség számára
-nincs valótlan profil, nincs hostess, nincs csalás. Valós profilok és minőségi profilok jellemeznek minket
-Minden szigorúan ellenőrzött (minden hirdetmény és fénykép felülvizsgálatra kerül és azután hagyják jóvá vagy sem csapatunk tagjai)
Tagjaink egy mindig megújuló honlapon találják magukat
-Anonim, gyors és biztonságos módja ez a kontaktus teremtésnek.
A mi társkeresó honlapunk, PROXIMEETY.HU összehozza a sziveket! Ez tényleg működik. Sok pár nekünk köszönhetően jött létre! Csatlakozzon hozzánk ön is!

- Hogyan csatlakozhat hozzánk?

Minden felnőtt ember aki elfogadja általános használati szabályzatunkat beléphet. Válasszon felhasználó nevet és gyorsan csatlakozzon  a jobb oszlophoz!

Ez egy házasságközvetitő iroda?

Az internetes társkeresők mint a PROXIMEETY.HU leginkább úgy mutatják be magukat mint egy adatbázis, ahol a tagok kereshetik életük párját. Néhány használónak  sikerül megtalálni az igazit,  másoknak sajnos nem, de nálunk  ők sem vesztesek.
A házasságközvetitő irodákkal ellentétben, az internetes társkeresők nem biztositják azt, hogy tagjaik számára megtalálják az ideális társat, azt akit részletesen leirtak, hogy milyen is legyen. Az egyedül élő emberek saját maguk keresik a hozzájuk illő társat az adatbázisukban meghatározott  kritériumaik alapján, úgy mint lakóhely, kor, magasság, nem, fényképek stb. 
Ebből az okból kifolyólag a netes társkeresők jobban hasonlitanak az újsághirdetésekre.
A célunk az, hogy minél több elérhető emberrel kerüljön kapcsolatba akikkel szabadon chat-telhet  barátilag, minden veszély nélkül, vagy chat-telhet velük komolyabban ha szerelmet keres.

- PROXIMEETY.HU-nak be kell tartania bizonyos szabályokat...

Mint minden társkereső, PROXIMEETY.HU is igazodik különböző szabályokhoz...
E szabályok közül elsőként megemlitendőek az adatvédelmi szabályok. Társkeresőnknek vannak bizonyos  kötöttségei a személy azonosságát illetően, a szolgáltatásaik terén, a korlátozott felelősségével  kapcsolatban és a szolgáltatásaik árait illetően.
Az adatvédelmi jogokkal kapcsolatosan honlapunknak  be kell tartania a nálunk regisztrált tagok személyes jogait . Legfőképpen abban kell biztosak lennünk, hogy tagjaink engedélyezik a személyes adataik "keringését ". Meg kell jegyeznünk, hogy minden egyes tagunknak joga van megtagadni a részletes információkhoz való hozzáférhetőséget, illetve kérvényezheti ezen információk módositását.
Általánosabban fogalmazva, a mi társkeresőnk megtiltja tagjai számára az illegális illetve téves információk áramoltatását. Csapatunk szigorúan ellenőrzi naponta a beérkező információkat, ez a legjobb módja annak elkerülésének, hogy illegális tartalmú szövegek, képek kerülhessenek be.

- A tagoknak is alkalmazkodniuk kell bizonyos szabályokhoz...

Ahhoz, hogy a tagság érvényben maradjon, 2 szabályt kell betartani:
- Tilos, és haszontalan is lenne-személyes dolgokat leirni a bemutatkozásnál vagy hirdetésednél
Például ide tartozik a telefonszám, keresztnév, email cim vagy az otthoni cim. Ha ezek valamelyikét beírja, automatikusan törölve lesz(nek).
-Tilos bármi olyat mondani, írni ami fenyegetésnek vagy szexuális zaklatásnak vehető. Mindig udvariasnak kell lennie. Egy jó tanács: minden rendben lesz. Legyen nyugodt és  mások felé nyitott! A férfi vagy a hölgy akire vár, talán éppen most van a neten!

- Hogyan növelheti a valakivel való megismerkedés esélyét?

Nyomatékosan javasoljuk, hogy:
- nagy odafigyeléssel töltse ki a tagsági űrlapot (van egy jelző a weboldalon ami mutatja, hogy hány százalékosan van a profilja kitöltve)
- válassza a PREMIUM opciót
- legyen mindig őszinte chat közben
- tegyen fel valós képeket magáról, ne próbáljon csalni. A képes profilok népszerűbbek. Valójában egy-két kép jelentősen megnöveli az esélyeit. Az arca tisztán kell, hogy látszódjon a fényképen. Uraim, ha az autójuk van a képen, meg kell, hogy értsék, hogy ez nem lenditi előre a keresésüket. Ezzel ellentétben a kedvenc háziállattal való fotó előnyösnek bizonyul. 

- Ki láthatja a fényképeket?

Tiszteletben tartjuk a bizalmas részeket, igy például heteroszexuális férfi tagok csak heteroszexuális nők képeit nézhetik meg, és heteroszexuális női tagok csak heteroszexuális férfiak képeit tekinthetik meg. Heteroszexuális férfiak nem nézhetik meg más heteroszexuális férfi képét, és ugyanez vonatkozik a nőkre is.
Hasonlóan ehhez, férfit kereső férfiak vagy nők akik nőt keresnek csak homoszexuálisok profiljait nézhetik meg az előzőekben emlitett kritéria miatt.
Viszont ha regisztrációkor azt jelöli be, hogy férfit és nőt is keres (mindkét nemet) akkor láthatja azoknak a képeit akik ugyanúgy választottak mint ön amikor feliratkoztak. Igy lehetóősége nyílik mindkét nemmel társalogni. Ez leginkább azoknak segit akik  új barátokat keresnek mindkét nemből.

- Néhány jó tanács a kényelmes chat-teléshez.

Ha at illető akivel chat-tel megkéri arra, hogy menjenek egy másik weblapra vagy használjanak egy másik programot emlékezzen arra, hogy a PROXIMEETY.HU-n biztonságban van a vírusoktól.
Ne égesse fel maga körül a hidakat, bízzon a saját megérzéseiben, hogy ki tudja szűrni az esetleges ellentmondásosságokat  vagy következetlenségeket a tagokkal való beszélgetés során. Itt ugyanúgy mint a valós világban egy bizonyos időre van szüksége, hogy jobban megismerhesse az embereket. Ha egy illető üzenetei zavaróak, bosszantóak vagy gyanúsnak találja a ki nem mondott célzásait, vagy ha hazudnak önnek, esetleg a profil nem illik össze az adott emberrel, azonnal hagyja abba a vele való levelezést! Későbbiekben felteheti ezt a tagot a feketelistájára, ha biztos  benne, hogy minden kapcsolatot meg akar szakítani vele.
Mielőtt elfogadna egy randevú ajánlatot, a legfontosabb, hogy nevet és telefonszámot kérjen az illetőtől....az illető megjelenése és hangja elengedhetetlen ahhoz, hogy pontos képet(elképzelést) kaphasson róla Kimondottan javasoljuk a forgalmas köztéri helyeken való találkozást. Mondja el egy közeli barátjának hol és mikor találkozik az illetővel, és amikor megjelenik a randevún  , hasonlóan mint amikor chat-tel az interneten , ne felejtse el,  hogy a "biztonság az óvatosságból ered". Ha az interneten találkozik hazug alakokkal, akkor ugyanúgy megtalálhatja az ilyen típusú embereket a társadalomban - a klubokban vagy éppen a szomszédai közt. De ne felejtse, természetesen az inetrneten lévők legnagyobb része kedves és létező ember. Ami minket illet, felfüggesztjük azok tagságát, akikre túl sok panasz érkezik.

- Tanács a személyes titoktartás védelmében:

A PROXIMEETY.HU  egy biztonságos társkereső  szolgáltatás! Ön az egyetlen aki hozzáférhet a személyes adataihoz és csak ön tuddhatja a jelszavát. Jegyezze meg a következőket: 
- Mindig állítsa le a web-browser-t  és szűntesse meg az iternetkapcsolatot használat után
- Kérjük vegye a fáradtságot és olvassa el a tagjainknak szóló általános használati szabályzatot
- Tartsa  jelszavát és tagsági információit titokban
- Időnként változtassa meg  jelszavát
Ha bármilyen probléma felmerül kérjük  ide írjon:  info@proximeety.hu

- Email és spam a PROXIMEETY.HU-n

PROXIMEETY.HU soha nem küld spam-et (vagyis kéretlen reklám üzeneteket nem tagoknak)
Viszont  használjuk az email címét bárminemű hozzánk érkező kérdésre válaszoláskor és akkor amikor új lehetőségeket és dolgokat kínálunk. Semmilyen körülmények között nem lesz kiadva egy harmadik személynek az ön email címe.
Úgy gondoljuk, hogy a szolgáltatásainkhoz, termékeinkhez illetve egy harmadik által felajánlott szolgáltatásokhoz kapcsolódó általálános üzenetek  küldése nem zavaró, de ha ön ezzel nem ért egyet akkor küld nekünk egy üzenetet, hogy nem kíván többet  ilyen jellegű üzeneteket kapni vagy kiiratkozik a "newsletter" listáról egy kattintással és mi tiszteletben tartjuk a kívánságát. 

- Társkereső szolgáltatás szemben a speed dating-vel

PROXIMEETY.HU, az új találkozási hely az egyedülálló emberek számára. Ideális olyan internet használóknak, akik könnyen szeretnének emberekkel megismerkedni kellemes légkörben. Internet weboldalunk egy chat és üzenetküldőn át működik egy belső üzenetküldő szolgáltatáson kersztül.
Speed dating az ismerkedés egy olyan módja amely teljesen másként működik. Amerikából indult ez a randevú forma és 2001 óta létezik Európában. A nagyobb európai városokban és fővárosokban (mint Budapesten is) egyre több ember próbálja ki ezt a szerencse-szerelem játékot.
A működése egyszerű: hozzon össze 15 vagy több egyedülálló embert,aki  mind szerelmet keres,  egy erre specializált bárban. Ültesse le kettesével az embereket egy-egy asztalhoz, és 7 percük van arra, hogy megismerkedjenek egymással. Ezután a párok cserélődnek, másokkal ismerkednek szintén 7 perc erejéig.
A mi társkeresőnk, PROXIMEETY.HU által általában több mint 7 emberrel tud társalogni egyszerre... és ezt megteheti a nap 24 órájában, a hét 7 napján!

Csatlakozom (jobb oldali oszlop)

INGYENES BEIRATKOZÁS
Email címed

A kívánt felhasználónév

Vàlassz egy jelszot

Ön

Keres

Születési dátumod


FacebookTwitter

1486